• Bohn_01_thumb.jpg
  • Bohn_02_thumb.jpg
  • Bohn_03_thumb.jpg
  • Bohn_04_thumb.jpg
  • Bohn_05_thumb.jpg
  • Bohn_06_thumb.jpg
  • Bohn_07_thumb.jpg
  • Bohn_08_thumb.jpg
  • Bohn_09_thumb.jpg
  • Bohn_10_thumb.jpg
  • Bohn_11_thumb.jpg
  • Bohn_12_thumb.jpg
  • Bohn_13_thumb.jpg
  • Bohn_15_thumb.jpg
  • Bohn_16_thumb.jpg
  • Bohn_17_thumb.jpg
  • Bohn_18_thumb.jpg
  • Bohn_22_thumb.jpg
  • Bohn_24_thumb.jpg

Buzzards Bay

West Falmouth, MA

Designed to create a family compound for three generations to enjoy alongside their existing home, the new house features low-sloping cantilevered copper roofs extending toward Buzzards Bay. The house is sited with primary living and sleeping quarters situated at the rear of the property to take advantage of privacy and water views.

Contractor: Cape Associates

Landscape Architect: Bernice Wahler Landscapes