• WoodsHole_05_thumb.jpg
  • WoodsHole_07_thumb.jpg
  • WoodsHole_10_thumb.jpg
  • WoodsHole_14_thumb.jpg
  • WoodsHole_17_thumb.jpg
  • WoodsHole_18_thumb.jpg
  • WoodsHole_19_thumb.jpg
  • WoodsHole_20_thumb.jpg
  • WoodsHole_22_thumb.jpg
  • WoodsHole_23_thumb.jpg
  • WoodsHole_24_thumb.jpg
  • WoodsHole_25_thumb.jpg
  • WoodsHole_26_thumb.jpg
  • WoodsHole_27_thumb.jpg
  • WoodsHole_28_thumb.jpg
  • WoodsHole_29_thumb.jpg
  • WoodsHole_30_thumb.jpg
  • WoodsHole_31_thumb.jpg
  • WoodsHole_32_thumb.jpg
  • WoodsHole_33_thumb.jpg
  • WoodsHole_35_thumb.jpg
  • WoodsHole_38_thumb.jpg
  • WoodsHole_40_thumb.jpg
  • WoodsHole_42_thumb.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woods Hole

Woods Hole, MA

Professors will retire to their summer home in a few years, calling for a renovation to prepare for year-round residency and new spaces.  JNA expanded the kitchen and connected it to a larger entry and mudroom.  A first floor office and master bedroom were added.  An underutilized side porch was transformed into a charming study, while a new covered porch was added across the front of the house.

Contractor: Pinsonneault Builders